Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

U Prijedoru je 12.04.2017. godine osnovano Partnerstvo za razvoj, tijelo zaduženo za praćenje i ažuriranje lokalne razvojne strategije. Partnerstvo broji 122 člana iz svih sfera javnog, privrednog i društvenog života grada Prijedora. Na današnjem sastanku usvojen je i poslovnik o radu i potpisana zajednička izjava o lokalnom razvojnom partnerstvu.

Među članovima Partnerstva za razvoj, nalaze se i članovi Fondacije „Zajednički put“ Prijedor, što je za samu Fondaciju privilegija i potvrda o njenom zavidnom uspjehu u dosadašnjem radu, koji traje već pet godina.

Za predsjedavajućeg ovog tijela izabran je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, a za njegovog zamjenika vlasnik građevinskog preduzeća "Unijat-M" Mladen Unijat.

Branka Dakić iz Prijedora, novinarstvom se bavi već nekoliko godina. Na banjalučkoj Elta Televiziji,Branka je zaposlena od 2011. godine, a do tog momenta, svoje novinarsko iskustvo gradila je u prijedorskom „Free radiju“. Kako i sama kaže, Branka se trudi, da gledaocima prijedorske regije, svakodnevno donosi zanimljive, poučne i istinite životne priče. Plodonosnu saradnju ima i sa prijedorskom Fondacijom „Zajednički put“, gdje je zahvaljujući toj saradnji mnogim korisnicima Fondacije, najčešće ona bila prozor u svijet. Kroz ovu saradnju, Branka je i sama postala korisnik jednog od programa Fondacije „Zajednički put“.

Ova mlada novinarka mišljenja je da mladi ljudi svakodnevno moraju raditi na svom usavršavanju. Iako za to nemaju mnogo prilika, Prijedorčani, kaže Branka, mogu biti srećni što imaju jednu ovakvu Fondaciju.

Fondacija „Zajednički put“ Prijedor, u martu mjesecu obilježava pet godina rada i postojanja. Povodom toga, organizovana je promocija najuspješnijih korisnika i programa „Škola liderstva-IV generacija mladih lidera“, IV ciklusa Škole stranih jezika, Zaštitne radionice, kao i najzaslužnijih partnera naše Fondacije. Korisnici koji su ostvarili najbolje rezultate, ovom prilikom su i posebno nagrađeni.

Najzaslužnija osoba za ostvarene rezultate Fondacije u proteklom periodu, pored naših posvećenih saradnika i volontera, je predsjednica i najznačajniji donator Fondacije Semira Hoffmann, koja je najuspješnijim korisnicima uručila zahvalnice, diplome i certfikate.