Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

Vesna Maletić, po struci je učiteljica razredne nastave. Dvadesetosmoogodišnja Prijedorčanka, diplomirala je prije dvije godine, na banjalučkom Nezavisnom univerzitetu, Odsjek za učiteljski studij. Vesna je zaposlena u prijedorskoj Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“, gdje svoje znanje prenosi mališanima od šeste do devete godine, u okviru produženog boravka, kojeg učenici pohađaju prije i nakon redovne nastave. Iako svoje znanje već prenosi najmlađima, Vesna je mišljenja da je tek na početku puta ličnog usavršavanja. Kako bi savladala vještine engleskog jezika, ova učiteljica, postala je ponovo“ učenik“ , polaznik V ciklusa Škole stranih jezika Fondacije „Zajednilki put“.

Škola stranih jezika Fondacije „Zajednički put“ u okviru V ciklusa programa “Škola stranih jezika” organizovaće pripremni kurs za polaganje međunarodnog OSD ispita njemačkog jezika za A1, A2, B1 i B2 nivoe poznavanja njemačkog jezika, u skladu s Evropskim nivoima poznavanja stranih jezikaKurs se sastoji od 12 časova po 45 minuta za niže nivoe A1 i A2, odnosno od 18 časova po 45 minuta za više nivoe B1 i B2. Dinamika odvijanja kursa u pogledu broja časova u danu ili sedmici biće prilagođena potrebama korisnika. Rok za prijavu na pripremne kurseve je do 10. juna, a početak kursa planiran je za 15. jun.

U prostorijama  JU „Centar Sunce” u Prijedoru i “New Sanatrona” u Novom Gradu 10. 05. 2017. Agencija „Jens Wiegrebe“ održala je karijerno savjetovanje za više od 26 polaznika „Škole stranih jezika” Fondacije „Zajednički  put”. Prezentaciju su održali vlasnik Agencije, gospodin Jens Wiegrebe  i Jelena Mirnić, koja je predstavnik ove njemačke Agencije za Bosnu i Hercegovinu. Zainteresovani korisnici projekta „Škola stranih jezika“ imali su priliku da na njemačkom jeziku dobiju informacije o mogućnostima profesionalnog usavršavanja i zapošljavanja u Njemačkoj. Pored korisnih informacija, učesnici prezentacije ocijenili su je kao odličnu priliku da testiraju svoje vještine komuniciranja na njemačkom jeziku. Prezentaciji su prisustovali i predavači „Škole stranih jezika“ kako bi korisne informacije prenijeli i na druge zainteresovane polaznike tokom edukacije.