Informatička Akademija
Sve o informatičkoj Akademiji
Pročitaj više
O Fondaciji
Sve o Fondaciji "Zajednički put" iz Prijedora
Pročitaj više
Škola stranih jezika
Sve o Školi stranih jezika
Pročitaj više
Zaštitna radionica
Sve o Zaštitnoj radionici Prijedor
Pročitaj više
Semira Hoffmann
Semira Hoffmann - Osnivač i donator Fondacije
Pročitaj više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Informatička Akademija
  • O Fondaciji
  • Škola stranih jezika
  • Zaštitna radionica
  • Semira Hoffmann

 

U nedjelju, 1. jula 2018. mladi lideri imali su priliku pokazati vještine u pisanju društveno - odgovornih projekata, usvojenih na prethodnoj radionici. Šesta generacija mladih lidera, na zavidnom nivou je pokazala usvojeno znanje i vještine u komponenti „Društvena odgovornost i projektni menadzment“.

U okviru druge radionice komponente „Društvena odgovornost i projektni menadzment“ , mladi lideri imali su priliku predstaviti svoje prijedloge društveno- odgovornih projekata.

Prije današnje radionice, mladi lideri su 30.06. uz svog trenera Draganu Radanović, prešli pripreme za prezentaciju napisanih projekata, čiju su metodologiju usvojili zahvaljujući istom predavaču tokom iste radionice.

Nakon finalizacije projekata, mladi lideri, koji su imali već urađene planovove društveno-odgovornih projekata, ispred stučnih lica su prezentovali svoje projekte, gdje je i sam trener pratio samu prezentaciju metodologije projekata i kreativnost tokom izlaganja projektnih prijedloga. Trener je takođe i savjetovao dopunama današnje prijedloge projekata.

Prezentovano je šest prijedloga projekata „Dnevni centar za djecu“, „Kino na otvorenom“, „Park za pse“, „Pješačka staza“, Uključi se u isključenost“ i „Kula kula“, koji su mladi lideri pripremali, podijeljeni u šest grupa.

Nastavak ove druge radionice biće održan u subotu, 14.07. 2018. godine, uoči naredne komponente, kada će biti i izabran pobjednik prezentacije i ujedno takmičarskog dijela II komponente ovogodišnje Škole liderstva. Mladim liderima je na rapolaganju 15 dana do nastavka radionice, do kada lideri mogu dodatno finalizovati projekte, uz konsultacije sa svojim trenerom.

Planirano je da nagrada za prvo mjesto bude kupon bon u vrijednosti od 50 konvertibilnih maraka, a najkvalitetniji projekti će imati i potpuni podršku Fondacije „Zajednički put“, u samoj realizaciji ponuđenih projekata.

Zahvaljujući ovoj radionici, uz mentorstvo i predavanje iskusnog projektnog menadžera i odličnim prezentacijama, VI generacija mladih lidera, ušla je u samu završnicu savladavanja pisanja i implementacije društveno- odgovornih projekata.

Ovogodišnja Škola liderstva, održava se uz pokroviteljstvo predsjednice Fondacije „Zajednički put“ Semire Hoffmann, Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, te opštine Novi Grad i grada Prijedor.